Energieweg 58, 5641 CX, Nijmegen
024 2424 282

Aansprakelijkheidverzekering

Aansprakelijkheidverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit

De voordeligste aansprakelijkheidsverzekering. Maak een online prijsvergelijking voor uw aansprakelijkheidsverzekering en laat ons een goedkope verzekering voor uw aansprakelijkheid vinden. Via de aansprakelijkheid/avp verzekering van Verzekering05.nl zijn ook (huis)dieren, zoals honden en katten verzekerd. U hoeft bij ons dus geen extra dierenverzekering of hondenverzekering af te sluiten. Bereken de premie voor uw aansprakelijkheidsverzekering!

Aansprakelijkheidsverzekering » Toelatingseisen
Een Aansprakelijkheidsverzekering kunt u afsluiten wanneer de situatie van u, uw partner, uw (stief-, pleeg-)kind, uw inwonende (schoon)ouder, uw medeverzekerde aan de volgende eis voldoet:

U heeft de afgelopen 3 jaar geen beroep behoeven te doen op de Aansprakelijkheidsverzekering.
Momenteel bent u bij geen enkele schadeclaim betrokken.
Niets wijst erop dat u op (korte) termijn betrokken raakt bij een schadeclaim.

Uw aansprakelijkheidverzekering nóg goedkoper

Verzekeing05.nl biedt de aansprakelijkheidsverzekering en andere schadeverzekeringen aan particulieren en zakelijke gebruikers. Door het vergelijken van premies via onze prijsvergelijk modules, willen wij u een verzekering aanbieden met een concurrerende premie. Veel van onze cliënten kiezen voor een complete verzekeringspolis waardoor men profiteert van korting. Onze aansprakelijkheidsverzekering wordt nóg goedkoper als u de verzekering onderbrengt in ‘t huis pakket!

Onafhankelijk vergelijken op prijs en kwaliteit

Bij Verzekering05.nl kunt u vrijblijvend een premievergelijking maken tussen ruim 55 verzekeringen. Ons kantoor maakt een onafhankelijke voorselectie van maatschappijen. Bij de voorselectie van de aansprakelijkheidsverzekering is niet alleen de laagste premie belangrijk. Ook letten we op uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Daarom bieden we een selectie van de beste maatschappijen. U kunt zelf online aansprakelijkheidsverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit.

Verzekeringen voor thuis

Wij bieden diverse verzekeringen voor alles te maken heeft met uw woon situatie

Goed verzekerd onderweg met onze verzekeringen

Wij hebben diverse zakelijke verzekeringen in ons assortiment.

Schuiven naar boven