Energieweg 58, 5641 CX, Nijmegen
024 2424 282

Autoverzekering

Autoverzekering op prijs en kwaliteit volledige service!

 

Online uw premie berekenen of bel 026-3195444

direct verzekeren of een offerte aanvragen.

Wij bellen u altijd terug! We verlenen volledige service.

 

Een Autoverzekering (Personenautoverzekering) is een verplichte verzekering. Indien u in het bezit bent van een auto moet deze minimaal WA verzekerd worden.

U kunt een autoverzekering afsluiten wanneer uw voertuig aan de volgende eisen voldoet:

Uw voertuig heeft een gewicht van maximaal 3.500kg.
Uw voertuig is ingericht voor het vervoer van maximaal 9 personen (incl. bestuurder). Zakelijk gebruik ook mogelijk
We geven voor deze lage prijs toch volledige service.
Uw goedkope autoverzekering moet natuurlijk ook een goede autoverzekering zijn.

Onze voordelen;

2e auto regeling aanwezig

De premie die u ziet is inclusief assurantiebelasting.

Ook aan te geven voor bedrijfsmatig gebruik.

Direct online berekenen en verzekeren 24 uur per dag 7 dagen per week.

Snelle schadeservice lage eerlijke premie ook voor jonge bestuurders mogelijk 2e auto regelingen aanwezig.

Verzekeringsnieuws auto’s;

HET RDW: ARTIKEL 34 VERKLARING

De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) heeft haar procedure voor Artikel 34 WAM verklaringentotaal vernieuwd en aan deze tijd aangepast. Deze nieuwe werkwijze is nog onbekend en roept vragen op. Daarom deze informatie over de doorgevoerde wijzigingen.

Uw voertuig wordt overigens tegenwoordig ook digitaal gecheckt of deze verzekerd is. Verzekeringsmaatschappijen melden voertuigen aan en af in het verzekeringsregister. Afmelden gebeurt bijvoorbeeld bij verkoop (de nieuwe eigenaar dient het voertuig te verzekeren) en wanbetaling (het niet betalen van de premie).

De oude situatie / de verandering.
De RDW zoekt in haar bestand voertuigen niet zijn aangemeld door een verzekeringsmaatschappij. Her RDW peilt en indien blijkt dat het voertuig niet verzekerd is, ontvangt de kentekenhouder een waarschuwingsbrief dat op de peildatum het voertuig niet als verzekerd aangemeld stond.

In het verleden moest er met een Artikel 34 verklaring aangetoond worden dat een voertuig op de peildatum verzekerd was. Deze verklaring moest door de maatschappij worden opgemaakt. Deze Artikel 34 verklaring is in de nieuwe situatie niet meer nodig.

De nieuwe situatie / de nieuwe werkwijze

Bij de huidige regeling wordt de zaak niet direct overgedragen aan het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). Nu voert de RDW eerst een her-controle uit. Hierbij wordt gecheckt of het voertuig nu wel in het verzekeringsregister staat geregistreerd. Als dat het geval is, zal de RDW de zaak herroepen.

De kentekenhouder wordt hierover schriftelijk geïnformeerd door de RDW; er volgt geen boete.

Indien er bij deze her-controle, zes weken na de peildatum, blijkt dat er nog steeds geen geldige verzekering staat geregistreerd draagt de RDW de zaak over aan het CJIB.

Het CJIB verstuurt vervolgens de boete.

Het kan zijn dat nadat de zaak is overgedragen aan het CJIB en er blijkt alsnog dat op de peildatum wél sprake was van een geldige verzekering. De maatschappij kan bijvoorbeeld aanvullende informatie zenden aan het RDW.

De RDW kan de zaak laten corrigeren bij de CJIB.

De RDW zal de kentekenhouder vervolgens informeren over de correctie;

De boete wordt ingetrokken.


Welke autoverzekering past bij u?

Met alle autoverzekeringen van verzekering05.nl bent u absoluut en gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Wij geven u graag uitleg over de drie soorten autoverzekeringen van verzekering05.nl .

we werken op basis van execution only.

 WA Autoverzekering


Wij raden de WA Autoverzekering aan voor auto’s ouder dan acht jaar, met uitzondering van bijzondere auto’s zoals oldtimers. Met onze WA Autoverzekering verzekert u zich voor schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere autobezitter die de weg op gaat is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

 WA Plus Autoverzekering


Wij raden de WA Plus Autoverzekering aan voor auto’s van vier tot acht jaar oud, met uitzondering van bijzondere auto’s zoals oldtimers. Met onze WA Plus Autoverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

 WA Casco Autoverzekering


Wij raden de WA Casco Autoverzekering aan voor auto’s jonger dan vier jaar. Met onze WA Casco Autoverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekerd voor vrijwel alle risico’s.

Verzekeringen voor thuis

Wij bieden diverse verzekeringen voor alles te maken heeft met uw woon situatie

Goed verzekerd onderweg met onze verzekeringen

Wij hebben diverse zakelijke verzekeringen in ons assortiment.

Schuiven naar boven