Energieweg 58, 5641 CX, Nijmegen
024 2424 282

Geld besparen Tips voor persoonlijke geldfinanciën

Dit artikel behandelt meer tips om geld te besparen om extra geld in uw portemonnee te stoppen. Wanneer uw gezinsinkomen daalt van meer dan € 100.000 per jaar tot slechts ongeveer € 30.000, is het besparen van geldtips de enige keuze die u heeft. Hopelijk kom je nooit in die situatie, maar hier is wat advies voor het verminderen van je maandelijkse kosten van levensonderhoud van iemand die dat wel heeft.

Geld budgetteren en prioriteiten stellen

Er zijn sommige huiskosten waarop u gemakkelijk kunt bezuinigen en andere die u niet kunt. Zie dit als een financieel plan en uw huis is altijd een prioriteit. Als u een hoge rente heeft, kunt u de hypotheek mogelijk oversluiten of heronderhandelen. Anders dan dat, zou je kunnen overwegen om naar een goedkoper huis of een nieuw gebied te verhuizen, maar verhuizen zelf is nogal een persoonlijke uitgave.

Om geldbesparende tips te implementeren, moet u een aantal prioriteiten stellen; dingen die je behoudt en dingen die je opgeeft. Dingen die u moet houden, zijn onder meer ziektekosten-, auto-, woning- en levensverzekeringen. Als u geen van deze heeft, kost u op de lange termijn meer, maar u kunt altijd rondkijken om geld te besparen op deze items.

Nutsvoorzieningen (elektriciteit, water en gas) zijn kosten van levensonderhoud waar u niet zonder kunt, maar waar u wel op kunt besparen. Doe de lichten uit als je een kamer verlaat. Zet de thermostaat hoger in de zomer en lager in de winter. Neem kortere douches en kies douches boven baden om minder water te verbruiken. Repareer nu lekkende kranen en toiletten. Je zou er versteld van staan ​​hoeveel een druppelende kraan je persoonlijke rekening in een jaar tijd kan verhogen.

Stop onnodige maandelijkse uitgaven

Bewaar je bonnetjes nog even en kijk naar vermijdbare kosten van levensonderhoud. Als je regelmatig drankjes of iets anders koopt in een buurtwinkel, betaal je altijd meer dan nodig is. Het kopen van een enkele frisdrank voor een dollar komt overeen met het betalen van € 12 voor een 12-pack, terwijl een 12-pack doorgaans minder dan € 4 kost.

Natuurlijk, als je serieus bent over het volgen van tips om geld te besparen, geef je de frisdrank en het flessenwater op. Het kost een stuk minder om thuis een waterzuiveraar te installeren en zelf een fles te vullen. Probeer andere manieren te bedenken om boodschappen te besparen.

Kijk ook eens goed naar je abonnementen voor online spelletjes of gokken per telefoon

Zet uw huis op een expert-spaarmodus

Als je het niet nodig hebt, koop het dan niet. Als u dvd’s huurt, stop dan. Als je boeken koopt, koop dan een lenerspas. Ga voor entertainment naar gratis musea en parken. TV kijken – daar betaal je al voor. U zult verrast zijn hoeveel u kunt besparen op uw levensonderhoud door kleine veranderingen aan te brengen en zuinig te leven.

Hier zijn de laatste tips om geld te besparen: groot inkopen is niet altijd de beste keuze. Ga door je vriezer en voorraadkast. Bedenk recepten om het eten op te gebruiken en begin dan opnieuw. Maak een gewoonte van goedkope ideeën en manieren om uw persoonlijke rekeningen te verlagen.

Het heeft geen voordelen om grote hoeveelheden te kopen van iets dat u misschien nooit gebruikt. Toiletpapier is het enige dat we in bulk inkopen. We gebruiken stoffen in plaats van papieren servetten of handdoeken. Het vermindert ons afval en bespaart ons ook persoonlijk geld.

Er zijn waarschijnlijk honderden tips om geld te besparen voor persoonlijke geldfinanciering die u kunt bedenken. Hopelijk helpt dit je op weg. Een goede combinatie van goedkope ideeën zal u duizenden besparen.

Schuiven naar boven