Energieweg 58, 5641 CX, Nijmegen
024 2424 282

Verkeer


Uw auto goedkoop verzekeren, online de premie berekenen en de service van een normaal assurantiekantoor. Een online-premie afgesloten bij een normaal bereikbaar bedrijf. Een lage premie en een een verzekering zonder nare verrassingen. Een verzekering waarmee u van tevoren weet wat u kunt verwachten en waarvoor u niet teveel betaalt. De Autoverzekering van www.verzekering05.nl biedt u de oplossing. U kunt zich verzekeren voor schade aan anderen en aan uw eigen auto.

AutoverzekeringBestelautoverzekeringBestelautoverzekering voor een bodemprijs. u kunt aangeven of u de auto zakelijk of prive gebruikt. Een bestelautoverzekering is specialistisch werk. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd. Zeker prijstechnisch maakt u een goede keuze, verzekering05.nl is gezien de andere aanbieders absolute top. Wij verzekeren van zakelijke bestelauto’s met laadruimte tot prive gebruikte bestelauto’s met zitplaatsen.

BestelautoverzekeringZakelijkeautoverzekeringZakelijke autoverzekeringen zijn een specialisme van ons. Premies voor zakelijkeautoverzekeringen vallen bij ons in een speciale regeling! We bieden U de laagste premies. Deze premies zijn gebaseerd op personenauto’s zakelijk gebruik. U kunt dat de verzekerde waarde van uw voertuig kan ex-btw is. De uitkering bij schade is dan ook ex-BTW waardoor de verzekerde bedragen lager zijn. De maatschappijen hoeven dan minder uit te keren bij omdat ook de uitkering ex-btw is. Onze premies zullen worden aangepast aan uw specifieke wensen en zijn een stuk voordeliger omdat we voor u de mogelijkheid hebben u extra korting te geven.

ZakelijkelijkeautoverzekeringCamperverzekeringCampers, kampeerauto’s, verzekeren wij zijn er voor vakantie gangers, echte avonturiers en geboren globetrotters kunnen bij ons terecht. Een camper is vaak een kostbaar bezit waar u niet dagelijks mee rondrijd. Op vakantie kan er veel met uw kampeerauto gebeuren maar ook wanneer uw camper gestalt is. Denk daarbij bijvvorbeeld aan brand, diefstal en waterschade. Bij www.verzekering05nl kunt u uw camper verzekeren zoals u het wenst.

CamperverzekeringVrachtautoverzekeringVrachtautoverzekeringen is zeer gespecialiseerd werk, een te gemakkelijk of verkeerd advies voor uw vrachtautoverzekering kan ervoor zorgen dat de dekking niet volledig is of de premie onnodig hoog laten oplopen. De premie voor uw vrachtautoverzekering is afhankelijk van heel wat meer zaken dan bij een autoverzekering. Laat www.verzekering05 de premievergelijk uitvoeren.

VrachtautoverzekeringBrommobielverzekeringEen Brommobiel Verzekering kunt u afsluiten wanneer uw situatie aan de volgende eisen voldoet:

Uw voertuig is voorzien van een speciaal bromfietskenteken.
U bent 30 jaar of ouder.
Uw voertuig heeft 4 wielen en een omsloten ombouw.
Uw voertuig heeft een maximum snelheid van 45km/u.

De Brommobiel Verzekering kent 2 varianten:

WA [ Wettelijke Aansprakelijkheid ]
WA is de basis van de Brommobiel Verzekering, die wettelijk verplicht wordt door de overheid. De schade, die u met uw brommobiel aan anderen veroorzaakt en waarvoor u wettelijk aansprakelijk bent, wordt vergoed. Dit geldt niet voor de schade, die door uw schuld aan uw brommobiel is veroorzaakt.
All risk [ WA + volledig casco ]
All risk vergoedt alle schade aan uw brommobiel.
U kunt alleen voor deze variant kiezen wanneer u bezig bent met uw rijvaardigheidstraining en u heeft uw brommobielcertificaat nog niet behaald of u bent al elders verzekerd geweest en u heeft minimaal 1 schadevrij jaar. In alle andere gevallen kunt u zich alleen WA verzekeren.
Een belangrijke opmerking is dat het brommobielcertificaat niet gelijk is aan het bromfietscertificaat. Een bromfietscertificaat heeft u nodig voordat u een brommobiel mag besturen. Een brommobielcertificaat ontvangt u wanneer u de rijvaardigheidstraining met succes heeft afgerond. Een brommobielcertificaat is bijzonder interessant voor het afsluiten van een Brommobiel Verzekering.

Op uw eerste declaratie wordt een bedrag ingehouden op de uitkering totdat het eigen risico bereikt is.

Naast de standaard Brommobiel Verzekering kunt u zich aanvullend verzekeren:
Rechtsbijstandverzekering Verkeer
De Rechtsbijstandverzekering verzekert u van juridische steun n.a.v. conflict na een aanrijding. Voorbeelden hiervan zijn schade, waardevermindering van uw brommobiel, letselschade, enz.
Accessoires Verzekering
De Accessoires Verzekering als onderdeel van de Brommobiel Verzekering verzekert de accessoires in uw brommobiel tegen schade, diefstal, etc. Wanneer de accessoires in uw brommobiel een waarde hebben van € 1.500 of minder, dan kunt u volstaan met de standaard variant. Anders kiest u voor uitgebreid.
Schadeverzekering Inzittenden
De Schadeverzekering Inzittenden vergoedt de werkelijk geleden schade met blijvende invaliditeit. Speciale aanpassingen, medische behandelingen en inkomstenderving, etc. ten gevolge van een ongeval. Er wordt maximaal € 13.650 uitgekeerd wanneer er sprake is van blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval. Bij overlijden als gevolg van een ongeval wordt eenmalig € 4.540 uitgekeerd.
Uw brommobiel brengt u overal naartoe. Zeker voor langere afstanden is een brommobiel onmisbaar. Een brommobiel is ook veel waard. Beterverzekeren.nl biedt het antwoord op de vraag naar risicodekking voor brommobielen. Maak gebruik van onze brommobielverzekering en ben er van verzekerd dat uw brommobiel goed verzekerd is.

BrommobielverzekeringBromfietsverzekeringEen Bromfietsverzekering kunt u afsluiten wanneer uw voertuig aan de volgende eisen voldoet:

Uw voertuig is voorzien van een speciaal bromfietskenteken.
Uw voertuig heeft 2 wielen.
Uw voertuig heeft een cilinderinhoud van minder dan 50cc.
Uw voertuig heeft een maximum sneldheid van 45km/u.
Uw voertuig is handgeschakeld uitgevoerd.

De Bromfietsverzekering kent 3 varianten:

WA [ Wettelijke Aansprakelijkheid ]
WA is de basis van de Bromfietsverzekering, die wettelijk verplicht wordt door de overheid. De schade, die u met uw bromfiets aan anderen veroorzaakt en waarvoor u wettelijk aansprakelijk bent, wordt vergoed. Dit geldt niet voor de schade, die door uw schuld aan uw brommer is veroorzaakt.
WA Plus [ WA + diefstal / WA + beperkt casco ]
WA Plus is de basis met daarbij de verzekering tegen schade door (poging tot) diefstal en joyriding. Er wordt alleen uitgekeerd wanneer uw brommer vastgezet is met zowel een standaard slot als een goedgekeurd ART slot.
All risk [ WA Plus + beschadiging / WA + volledig casco ]
All risk is WA Plus met daarbij de verzekering tegen overige schade aan uw brommer. Er wordt alleen uitgekeerd wanneer uw bromfiets vastgezet is met zowel een standaard slot als een goedgekeurd ART slot.
BromfietsverzekeringMotorverzekeringMotorverzekeringen zijn bij verzekering05.nl erg voordelig.Vaak is een moter een tweede voertuig naast uw personenauto. Het is soms een voertuig waar u meer gevoel bij heeft dan bij uw auto. U gaat met een goede verzekering onderweg met een motorverzekering van verzekering05.nl.

MotorverzekeringOldtimer MotorverzekeringUw oldtimer motor is een bijzonder voertuig. dee acceptatie normen zijn de laatste jaren aangepast. U dient een andere auto op naam hebben staan die u dagelijks gebruikt. U gebruikt de oldtimer niet dagelijks. De verzekering is er voor oldtimers waarmee u niet meer dan 7.500 kilometer per jaar rijdt.

Verzekeringen voor thuis

Wij bieden diverse verzekeringen voor alles te maken heeft met uw woon situatie

Goed verzekerd onderweg met onze verzekeringen

Wij hebben diverse zakelijke verzekeringen in ons assortiment.

Schuiven naar boven