Recreatieverzekeringen

kies een verzekering

 

Reisverzekering

 
 

De doorlopende reisverzekering van Verzekering05.nl is een van onze top recreatieverzekeringen. Met deze verzekering bent u verzekerd tijdens lange reizen, maar ook tijdens alle korte trips in binnen- en buitenland. De Doorlopende Reisverzekering is naar eigen wens samen te stellen. Zo kunt u bagage, medische kosten, geld en cheques, ongevallen, vervangend vervoer en verblijf buiten Nederland meeverzekeren.

 
     
 
 
  Doorlopende reisverzekering
 
     
     
 

Watersportverzekering

 
 

Uw boot is een kostbaar bezit dat ook nog eens bijzonder kwetsbaar is. Verzekering05.nl verzekert binnen haar watersportverzekeringen alle soorten boten, waaronder zeiljachten, zeilboten, motorboten, pleziervaartuigen, catamarans en trimarans. U kunt ook direct uw trailer meeverzekeren. Regel ook een ongevallen opvarendenverzekering en een rechtsbijstandverzekering bij uw boot met onze watersportverzekering.

 
     
 
 
  Watersportverzekering
 
     
     
 

Caravanverzekering

 
 

Caravans zijn kostbare bezittingen. U neemt dan ook geen genoegen met een verzekering die uw bezittingen maar deels beschermt. Bij de recreatieverzekeringen van Verzekering05.nlverzekert u uw caravan en tegen allerlei schades, zoals schade aan caravan of inventaris. Diefstal, verkeersongevallen, brand en storm zijn standaard meeverzekerd. Ook van buitenkomend onheil en schade door geborgen gebreken verzekert u mee.

 
     
 
 
  Caravanverzekering
 
     
     
 

Stacaravanverzekering

 
 

Een stacaravan is als uw tweede woning. Of u uw stacaravan nu voor recreatief gebruik, permanente bewoning of (gedeeltelijke) verhuur gebruikt, de caravanverzekeringen van Verzekering05.nl bieden de juiste oplossing. U bent altijd verzekerd tegen verlies van uw verzekerde stacaravan en eventueel de inventaris. Ook is schade door diefstal, brand en storm standaard meeverzekerd. Ook van buitenkomend onheil en schade door verborgen gebreken verzekert u via onze stacaravanverzekering.

 
     
 
 
  Stacaravanverzekering
 
     
     
 

Vouwwagenverzekering

 
 

Kies voor een vouwwagenverzekering waarmee u verzekerd bent bij schade aan uw vouwwagen en desgewenst de inventaris. Bij de vouwwagebverzekeringen van Verzekering05.nl kan dat eenvoudig door een premievergelijking op prijs en kwaliteit uit te voeren. Uw vouwwagen is standaard verzekert voor schade ontstaan door bijvoorbeeld diefstal, brand en storm. Wanneer u de weg op gaat, dan is uw vouwwagen verzekerd voor schade die u aanbrengt aan derden.

 
     
 
 
  Vouwwagenverzekering
 
     
     
 

Kampeerautoverzekering

 
 

Campers zijn er voor echte avonturiers en globetrotters. Een camper is een bijzondere bezitting waar niet iedereen over kan beschikken. Onderweg kan er veel met uw camper gebeuren maar ook wanneer uw camper gestald is. Denk daarbij aan diefstal, brand en waterschade. Bij de kampeerautoverzekeringen van Verzekering05.nl kunt u uw camper op drie manieren verzekeren, namelijk WA, WA Plus en WA Casco.

 
     
 
 
  Kampeerautoverzekering