kampeerautoverzekering

Kampeerautoverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit

 

Maak een online prijsvergelijking voor uw kampeerautoverzekering en vind de beste kampeerautoverzekering vinden.

 

 

Verzekering05.nl biedt u in samenwerking met divers maatschappijen een camperverzekering die volledig én goedkoop is. Door onze jarenlange ervaring met kampeerautoverzekeringen kunnen wij u een goede aanbieding doen voor het verzekeren van uw kampeerauto.

Bereken direct uw premie!

Bij Verzekering05.nl kunt u tussen drie verschillende dekkingen kiezen, die wij hieronder nader toelichten:

De WA kampeerautoverzekering,

De WA Plus kampeerautoverzekering,

De WA Casco kampeerautoverzekering.

 

U kunt verschillende extra dekkingen bij sluiten.

 

Onafhankelijk vergelijken op prijs en kwaliteit.

 

Bij verzekering05.nl kunt u vrijblijvend een premievergelijking maken tussen ruim 55 verzekeringen. Wij maken een onafhankelijke voorselectie van maatschappijen. Bij de voorselectie van de kampeerautoverzekering is niet alleen de laagste premie belangrijk. Ook letten we op uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico. Wij willen ú in de eerste plaats een goede dekking geven. Daarom bieden we een selectie van de beste maatschappijen. U kunt de kampeerautoverzekering zelf online vergelijken op prijs en kwaliteit.

 
Welk type camperverzekering past bij u?
 

Met de Camperverzekering van www.verzekering05.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de camperverzekering typen van Verzekering05.nl 

 
 


WA Camperverzekering

 
 

Met onze WA Camperverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bezitter van een camper, die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

 
 


WA Plus Camperverzekering

 
 

Met onze WA Plus Camperverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

 
 


WA Casco Camperverzekering

 
 

Met onze WA Casco Camperverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert tegen vrijwel alle risico's.