Bromfietszekering

     
 

Brommerverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit 

 
 

Een voordelige premie voor uw bromfietsverzekering vindt u bij ons. Maak een premievergelijk en laat ons een goedkope bromfietserzekering vinden. Op www.verzekering05.nl maakt u een prijsvergelijking tussen de premies van zo'n 55 verzekeringsmaatschappijen. Door onze jarenlange ervaring met de brommerverzekering kunnen wij u een goede aanbieding doen. Bereken direct de premie voor uw brommerverzekering!

Bij verzekering05.nl kiest u tussen drie verschillende dekkingen, die wij hieronder nader toelichten: De WA Brommerverzekering, WA Plus Brommerverzekering en WA Casco Brommerverzekering. Welke dekking u ook kiest, via Beterverzekeren.nl hebt u de garantie dat uw brommer goed verzekerd is. Maak gebruik van de merkenlijst om uw merk brommer terug te vinden.

 
      
Uw bromfietsverzekering binnen drie minuten afsluiten
 


Bereken uw premie en sluit direct een brommerverzekering af

 
 

Bij VERZEKERING05.nl kunt u uw brommerverzekering in enkele minuten online afsluiten. U kunt dus al over enkele minuten de weg op met uw brommer met de zekerheid van een volledige brommerverzekering! Online verzekeren werkt als volgt: vul bij de premieberekening eerst uw merk, type en bouwjaar in. Kies ook de gewenste ingangsdatum. Wilt u rechtsbijstand en ongevallen meeverzekeren, dan kunt u dat direct aangeven. Indien u uw brommer WA Beperkt Casco of WA Casco wilt verzekeren, dan moet u ook de cataloguswaarde en de nieuwwaarde van uw slot invullen.

 
 


Uw polis direct laten ingaan

 
 

Na het het invullen van de verplichte velden, klikt u op 'bereken'. Binnen enkele seconden wordt uw persoonlijke premie getoond voor de verschillende verzekeringsvarianten. Bent u tevreden over de aangeboden premie voor uw brommerverzekering, kies dan voor 'polis aanvraag'. Uw polis zal nu worden getoond. Om de aanvraag te voltooien vult u uw persoonlijke gegevens in en klikt u daarna op 'verzend'. Indien alle velden correct zijn ingevuld, dan gaat uw brommerverzekering per direct in!

 
 


Veilig online uw brommerverzekering sluiten bij Beterverzekeren.nl

 
 

Steeds meer mensen kiezen voor het online afsluiten van hun brommerverzekering. Bij Beterverzekeren.nl is dat veilig en betrouwbaar dankzij een speciaal ingerichte gebruikersomgeving. Wij bieden een omgeving op basis van Secure Sockets Layer (SSL), een technische standaard die u de mogelijkheid geeft om veilig uw verzekeringszaken online te regelen. SSL zorgt ervoor dat de communicatie tussen het systeem van Beterverzekeren.nl en uw computer wordt versleuteld. Daardoor kunnen derden onmogelijk gegevens onderscheppen of lezen. Zelfs een systeembeheerder binnen een intranet omgeving is niet in staat gegevens te lezen. Hierdoor is uw privacy gewaarborgd.

  
Welk type Bromfietsverzekering past bij u?
 

 

Met de Brommerverzekering van Beterverzekeren.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten Brommerverzekeringen van Beterverzekeren.nl. Tijdens de premieberekening wordt u gevraagd om een keuze te maken tussen deze varianten.

 
 


WA Brommerverzekering

 
 

Met onze WA Brommerverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bezitter van een brommer, die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

 
 


WA Plus Brommerverzekering

 
 

Met onze WA Plus Brommerverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm en botsen met loslopende dieren.

 
 


WA Casco Brommerverzekering

 
 

Met onze WA Casco Brommerverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert tegen vrijwel alle risico's.