Brommobielverzekering 45 km autoverzekering

 

Brommobielverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit.

45 km autoverzekering voor Brommobielen,

niet voor teruggekeurde voertuigen.


Maak nu een online prijsvergelijking voor uw brommobielverzekering en zoek de goedkoopste verzekering voor uw brommobiel.

 

Op verzekering05.nl maken wij een prijsvergelijking tussen de premies van zo'n 55 verzekeringsmaatschappijen. Door jarenlange ervaring met brommobielverzekeringen kunnen wij u een zeer goede aanbieding doen voor het verzekeren van onder andrere uw brommobiel. Bereken direct de premie voor uw brommobielverzekering.

 

Bij verzekering05.nl kiest u tussen drie verschillende dekkingen, die wij hieronder nader toelichten: De WA Brommobielverzekering, WA Plus Brommobielverzekering en WA Casco Brommobielverzekering. Welke dekking u ook kiest, via verzekering05.nl heeft u de garantie dat uw brommobiel goed verzekerd is.

 
Uw brommobielverzekering binnen drie minuten afsluiten
 


Bereken uw premie en sluit direct een verzekering af

 
 

Bij verzekering05.nl kunt u uw brommobielverzekering in enkele minuten online afsluiten. U kunt dus al over enkele minuten op weg met uw brommobiel! Online verzekeren werkt als volgt: vul bij de premieberekening eerst ingangsdatume, het merk, type en bouwjaar in. Kies ook de gewenste dekking. Wilt u rechtsbijstand en ongevallen meeverzekeren, dan kunt u dat direct aangeven. Indien u uw brommobiel WA Beperkt Casco of WA Casco wilt verzekeren, dan moet u ook de cataloguswaarde en de nieuwwaarde van uw slot invullen.

 
 


Uw polis aanvragen

 
 

Na het het invullen van de verplichte velden, klikt u op 'bereken'. Binnen enkele seconden wordt uw persoonlijke premie getoond voor de verschillende verzekeringsvarianten. Bent u tevreden over de aangeboden premie, kies dan voor 'polis aanvraag'. Uw polis zal nu worden getoond. Om de aanvraag te voltooien vult u uw persoonlijke gegevens in en klikt u daarna op 'verzend'. Indien alle velden correct zijn ingevuld, dan gaat uw brommobielverzekering per direct in!

 
 


Veilig online uw brommobielverzekering sluiten bij VERZEKERIN05.nl

 
 

Steeds meer mensen kiezen voor het online afsluiten van hun verzekeringen. Bij VERZEKERIN05.nl is dat veilig en betrouwbaar dankzij een speciaal ingerichte gebruikersomgeving. Wij bieden een omgeving op basis van Secure Sockets Layer (SSL), een technische standaard die u de mogelijkheid geeft om veilig uw verzekeringszaken online te regelen. SSL zorgt ervoor dat de communicatie tussen het systeem van Beterverzekeren.nl en uw computer wordt versleuteld. Daardoor kunnen derden onmogelijk gegevens onderscheppen of lezen. Zelfs een systeembeheerder binnen een intranet omgeving is niet in staat gegevens te lezen. Hierdoor is uw privacy gewaarborgd.

 
      
Welk type brommobielverzekering past bij u?
 

Met de brommobielverzekering van verzekering05.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten brommobielverzekeringen van Beterverzekeren.nl.  Tijdens de premieberekeningwordt u gevraagd om een keuze te maken tussen deze varianten

 
 


WA Brommobielverzekering

 
 

Met onze WA Brommobielverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bezitter van een brommobiel, die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

 
 


WA Plus Brommobielverzekering

 
 

Met onze WA Plus Brommobielverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

 
 


WA Casco Brommobielverzekering

 
 

Met onze WA Casco Brommobielverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert tegen vrijwel alle risico's. 
Het principe: Vergelijk 55 maatschappijen op prijs en kwaliteit
 

Onafhankelijke premievergelijkingen bij 55 maatschappijen

 
 

Verzekering05.nl treedt op als tussenpersoon en maakt een premievergelijking tussen beschikbare soorten brommobielverzekeringen bij zo'n 50 verzekeringsmaatschappijen. Als bezoeker van www.verzekering05.nl kunt u vrijblijvend een premieberekening maken voor ruim 50 verzekeringen. Wij zoeken niet alleen naar de goedkoopste premie maar wij zoeken ook naar verzekeringen met uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico. Op Beterverzekeren.nl maakt u een premievergelijking op basis van prijs en kwaliteit. U kunt zelf de goedkoopste verzekering vinden en desgewenst direct een offerte aanvragen.

 
     
 

Alle verzekeringen onder één dak

 
 

verzekering05.nl biedt standaard schadeverzekeringen, studentenverzekeringen, risicoverzekeringen en bedrijfsverzekeringen aan particulieren en zakelijke gebruikers. Veel van onze cliënten kozen echter voor een complete verzekeringspolis. Omdat de verzekeringen in een pakket worden aangeboden, wordt verzekeren eenvoudig, overzichtelijk en goedkoop. Door het vergelijken van premies via onze prijsvergelijk modules, willen wij iedereen een nieuwe schadeverzekering aanbieden met een concurrerende premie. 

 
      
De werkwijze van verzekering05.nl
 

Onafhankelijk premies vergelijken

 
 

Verzekering05.nlis een onafhankelijk intermediair/tussenpersoon. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit houdt automatisch in dat u in alle vrijheid een product wordt aangeboden dat wij zowel op premie als op kwaliteit getest hebben. Uitdrukkelijk wordt u niet een vergelijking van alle verzekeringsmaatschappijen aangeboden. 

 
     
 

Vergelijk van verzekeringen op prijs en kwaliteit

 
 

Wij hebben geconstateerd dat verschillende maatschappijen niet altijd aan onze eisen voldoen, wellicht presteert zo'n maatschappij wel voldoende op een ander vlak. Daar er in Nederland enige honderden verzekeringsmaatschappijen en volmachten zijn begrijpt u dat we u deze niet allemaal kunnen en willen aanbieden. We bieden u echter de mogelijkheid een objectieve berekening te maken van onze selectie van meer dan 55 maatschappijen.