Camperverzekering

     
 

Camperverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit 

 
 

Bereken nu uw voordelige camperverzekering premie. Maak een online prijsvergelijking voor uw Camperverzekering en laat ons de goedkoopste  verzekering voor uw camper vinden. Op verzekering05.nl maakt u een prijsvergelijking van alle goede verzekeringsmaatschappijen. Door onze jarenlange ervaring met camperverzekeringen kunnen wij u de beste aanbieding doen voor het verzekeren van uw camper. Bereken direct de premie voor uw Camperverzekering.

Bij www.verzekering05.nl kunt u kiezen tussen drie dekkingen, die wij hieronder nader toelichten: De WA Camperverzekering, WA Plus Camperverzekering en WA Casco Camperverzekering. Welke dekking u ook kiest, via verzekering05.nl  hebt u de garantie dat uw camper goed verzekerd is. U kunt alle dekkingen die u naast uw camperverzekering nodig heeft online bij sluiten.

 
     
 

Verzeker ook uw mobiele apparatuur voor schade onderweg

 
 

Onderweg heeft u kostbare mobiele apparatuur bij u, zoals een mobiele telefoon, navigatiesysteem, laptop, foto-, film- en video apparatuur? Dergelijke apparatuur is - onderweg - alleen te verzekeren met een mobiele apparatuurverzekering. Vanaf nog geen 2,- Euro per maand bent u verzekerd! Bereken snel uw premie.

 
      
Welk type Camperverzekering past bij u?
 

Met de Camperverzekering van verzekering05.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten Camperverzekeringen van verzekering05.nl 

 
 


WA Camperverzekering

 
 

Met onze WA Camperverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bezitter van een camper, die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

 
 


WA Plus Camperverzekering

 
 

Met onze WA Plus Camperverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

 
 


WA Casco Camperverzekering

 
 

Met onze WA Casco Camperverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert tegen vrijwel alle risico's.

 
      
Het principe: Vergelijk 55 maatschappijen op prijs en kwaliteit
 

Onafhankelijke premievergelijkingen bij 55 maatschappijen

 
 

Verzekering05.nl is tussenpersoon en maakt een premievergelijking tussen beschikbare soorten autoverzekeringen bij zo'n 55 verzekeringsmaatschappijen. Als bezoeker van verzekering05.nl kunt u vrijblijvend een premieberekening maken voor ruim 55 verzekeringen. Wij zoeken niet alleen naar de goedkoopste premie maar wij zoeken ook naar verzekeringen met uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico. Op verzekering05.nl maakt u een premievergelijking op basis van prijs en kwaliteit. U kunt zelf de goedkoopste verzekering vinden en desgewenst direct een offerte aanvragen.

 
      
De werkwijze van Verzekering05.nl
 

Onafhankelijk premies vergelijken

 
 

Verzekering05.nl is een onafhankelijk intermediair/tussenpersoon. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit houdt automatisch in dat u in alle vrijheid een product wordt aangeboden dat wij zowel op premie als op kwaliteit getest hebben. Uitdrukkelijk wordt u niet een vergelijking van alle verzekeringsmaatschappijen aangeboden. 

 
     
 

Vergelijk van verzekeringen op prijs en kwaliteit

 
 

Wij hebben geconstateerd dat verschillende maatschappijen niet altijd aan onze eisen voldoen, wellicht presteert zo'n maatschappij wel voldoende op een ander vlak. Daar er in Nederland enige honderden verzekeringsmaatschappijen en volmachten zijn begrijpt u dat we u deze niet allemaal kunnen en willen aanbieden. We bieden u echter de mogelijkheid een objectieve berekening te maken van onze selectie van meer dan 55 maatschappijen.