Motorverzekering

 

Motorverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit 

 
 

Maak een op www.verzekering05.nl online prijsvergelijking voor uw motorverzekering en laat ons een goedkope motorverzekering vinden. Op Beterverzekeren.nl maakt u een prijsvergelijking tussen de premies van zo'n 55 verzekeringsmaatschappijen. Door onze jarenlange ervaring met de motorverzekering kunnen wij u een goede aanbieding doen voor het verzekeren van uw motor. Bereken direct de premie voor uw motorverzekering.

Bij verzekering05.nl kiest u tussen drie verschillende dekkingen, die wij hieronder nader toelichten: De WA Motorverzekering, WA Plus Motorverzekering en WA Casco Motorverzekering. Welke dekking u ook kiest, via Beterverzekeren.nl hebt u de garantie dat uw motor goed verzekerd is.

 
      
Welk type motorverzekering past bij u?
 

Met de motorverzekering van verzekering05.nl bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten motorverzekeringen van Beterverzekeren.nl. 

 
 


WA Motorverzekering

 
 

Met onze WA Motorverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bezitter van een motor, die de weg op gaat, is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

 
 


WA Plus Motorverzekering

 
 

Met onze WA Plus Motorverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, en botsen met loslopende dieren.

 
 


WA Casco Motorverzekering

 
 

Met onze WA Casco Motorverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert tegen vrijwel alle risico's.