auto zakelijk verzekeren

Auto zakelijk verzekeren, personenauto zakelijk verzekeren.

 

Zakelijke autoverzekering, BTW verrekenbaar.

 

U kunt direct online verzekeringen vergelijken op prijs en kwaliteit .

Personenauto bedrijfsmatig zakelijk verzekeren.

Maak voor uw zakelijke autoverzekering online een prijsvergelijking en sluit uw verzekering direct af of vraag een offerte aan.

Door samenwerking met vele maatschappijen die ons extra korting verlenen absoluut de voordeligste zakelijke autoverzekering.

Verzekering05.nl werkt met meer dan 55 maatschapijen samen.

U kunt uw auto zowel zakelijk als prive gebruiken.

 

De premie kunt u ex BTW berekenen dit houdt in dat de maatschappij ook de schade aan uw auto ex BTW uitkeert. Minder uitkeringslast zorgt voor een lagere premie. Door jarenlange ervaring met zakelijke autoverzekering kunnen wij u de beste aanbieding doen voor de verzekering van uw bedrijfsauto.

 

Bij www.verzekering05.nl kunt u kiezen tussen drie verschillende dekkingen:

de WA verzekering,

de WA beperkt casco (WA PLUS) en

WA Casco verzekering.

 

Welke dekking u ook kiest, via verzekering05 heeft u de garantie dat uw auto goed verzekerd is. schadevrije jaren. Aantal schadevrije jaren Indien de regelmatige bestuurder in het verleden (bij een andere verzekeringsmaatschappij) schadevrije jaren heeft opgebouwd, dan kunnen deze worden meegenomen op een nieuw af te sluiten verzekering.

Deze schadevrije jaren (die doorgaans 1 jaar geldig zijn na beëindiging van de polis) kunnen slechts ingebracht worden als u elders een verzekering heeft beëindigd. Voor de premieberekening dient U de opgebouwde schadevrije jaren hier aan te geven. Hoe worden schadevrije jaren opgebouwd? Ieder jaar dat er schadevrij wordt gereden, wordt er één jaar opgebouwd. Voor iedere schade die wordt geclaimd, verliest U gemiddeld 4 jaar. Het kan dan ook voorkomen dat het aantal opgebouwde schadevrije jaren negatief is.

Waar kunnen opgebouwde schadevrije jaren terug gevonden worden?

1. Vorige verzekeraar heeft mij dit bevestigd Wat in te vullen: het aantal opgebouwde schadevrije jaren.

2. Bonus Malus - verklaring van een buitenlandse verzekeraar Wat in te vullen: het aantal opgebouwde schadevrije jaren.

3. Verklaring leasemaatschappij Wat in te vullen: het aantal schadevrije jaren na een eventuele laatste schuldschade.

 

Hoeveel schadevrije jaren daadwerkelijk worden toegekend, blijft echter altijd ter beoordeling van de maatschappij. Belangrijk! Indien achteraf blijkt dat de door de U verstrekte informatie onjuist of onvolledig is, behoudt de verzekeraar / gevolmachtigd agent zich het recht voor de premie en/of de voorwaarden aan te passen per ingangsdatum van de verzekering. 

Op de aanvraag van een schadeverzekering is een bedenktijd van toepassing.

Dit betekent dat u, nadat u de polis en de polisvoorwaarden heeft ontvangen, de verzekering ongedaan kunt maken.

Hierbij geldt het volgende;

1. Uw bedenktijd is 14 kalenderdagen

2. Uw bedenktijd gaat is 5 dagen na afgiftedatum van de polis.

3. De verzekering heeft een contracttermijn van ten minste een jaar

4. Als u de verzekering ongedaan maakt (eenzijdig), dan is daarmee de verzekering ongeldig. Dit betekent dat wij eventuele schade die u lijdt gedurende de bedenktijd niet vergoeden Op de aanvraag van een schadeverzekering is een bedenktijd van toepassing. Dit betekent dat u, nadat u de polis en de polisvoorwaarden heeft ontvangen, de verzekering ongedaan kunt maken. 

 

zakelijke  autoverzekering Arnhem zakelijkeautoverzekering Doetinchem zakelijkeautoverzekering Nijmegen zakelijkeautoverzekering Huissen zakelijkeautoverzekering Westervoort zakelijkeautoverzekering Duiven zakelijkeautoverzekering Bemmel zakelijkeautoverzekering Elst