Apparatuurverzekering mobiele telefoon verzekering

     
 

mobiele apparatuurverzekering  

 
 

De voordeligste mobiel verzekering. o6 verzekering online afsluiten. Met de Mobiele Apparatuurverzekering zijn uw draagbare apparaten het hele jaar door wereldwijd verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. De dekking geldt alleen buitenshuis, ook voor woon- en werkverkeer.

Mobiele Apparatuurverzekering Vaker dan u denkt, bent u onderweg met waardevolle spullen. Denk aan de mogelijkheid van een laptopverzekering, tabletverzekering, mobiele telefoonverzekering, navigatiesysteemverzekering of een mp3-spelerverzekering / iPodverzekering. Erg handig natuurlijk, maar beseft u ook hoe kwetsbaar en kostbaar dit soort mobiele apparaten zijn? Als er iets gebeurt met uw mobiele apparatuur, kan uw financiële schade snel oplopen. Alle reden dus om te zorgen voor een goede verzekering. De Mobiele Apparatuurverzekering van Unigarant biedt uitkomst. Eigen risico In geval van beschadiging worden de reparatiekosten vergoed. Bij verlies of diefstal wordt de oorspronkelijke aankoopprijs vergoed. Behalve wanneer de dagwaarde lager is dan 50% van de nieuwwaarde. Er geldt een eigen risico van € 40,- per gebeurtenis. Premie U bent tegen een zeer scherpe premie in één keer voor al uw kostbare portable apparaten verzekerd. Extra dure spullen wilt u natuurlijk extra goed verzekerd hebben. Daarom vragen we u om artikelen die u voor € 250,- of meer heeft gekocht,

gespecificeerd op te geven. Apparatuur met een aankoopprijs onder de € 250,- hoeft u niet gespecificeerd op te geven.Sluit direct de Unigarant Mobiele Apparatuurverzekering bij ons en profiteer van een complete dekking, een aantrekkelijke premie en een betrouwbare, snelle service!

Productinformatie

Direct verzekerd Het hele jaar door, overal ter wereld U bent overal ter wereld het hele jaar door verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Ook voor woon-werkverkeer. Al uw mobiele apparatuur, waaronder navigatiesysteem, is buitenhuis verzekerd.

Premie nog geen € 3,50 per maand De voordelen op een rij Gespecificeerd

(aankoopprijs meer dan € 250,-) Ongespecificeerd (aankoopprijs minder dan € 250,-) Max. verzekerd bedrag max. € 2.500,- per object  Premie per jaar Max. verzekerd bedrag Premie per jaar Oorspronkelijke aankoopprijs (max. € 2.500,- per object) 5% van de oorspronkelijke aankoopprijs

(minimumpremie € 40,-)

€ 1.375,- € 50,-

€ 2.050,- € 70,-

€ 2.725,- € 100,-

De premie is exclusief poliskosten en assurantiebelasting.

Steeds meer mensen zijn tegenwoordig onderweg met waardevolle apparatuur. Denk aan een laptop, mobiele telefoon, fotocamera of iPod. Deze zaken zijn niet verzekerd op de inboedelverzekering en als u niet op reis bent, dan vallen ze ook niet onder de doorlopende reisverzekering. Wij zijn er trots op dat we u de apparatuurverzekering kunnen aanbieden. Dat doen we tegen een zeer scherpe premievanaf nog geen € 2,- per maand. Daarmee bent u verzekerd voor verlies, diefstal en beschadiging, waar ook ter wereld!

 
      
Premietabel apparatuurverzekering
 

Apparatuurverzekering gespecificeerd (aankoopprijs meer dan  € 250,-)

 
 
Max. verzekerd bedrag Premie per jaar*
Oorspronkelijke aankoopprijs
(maximaal € 2500,-)
3% van de oorspronkelijke aankoopprijs
 
     
 

Apparatuurverzekering ongespecificeerd (aankoopprijs minder dan € 250,-)

 
 
Maximaal verzekerd bedrag Premie per jaar*
€ 700,- € 21,00
€ 1375,- € 34,75
€ 2050,- € 48,50
€ 2725,- € 62,25
   
* Premie exclusief poliskosten en 7% assurantiebelasting 
Premietabel apparatuurverzekering
 

Wereldwijde dekking!

 
 

De apparatuurverzekering van Beterverzekeren.nl heeft een wereldwijde dekking. Uw bent waar ook ter wereld verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging van uw mobiele apparatuur.

 
     
 

Ook vergoeding voor verlies

 
 

Uniek! Niet alleen bij diefstal, maar ook bij verlies krijgt u de oorspronkelijke aankoopprijs vergoed, tenzij de dagwaarde lager is dan 50%. In geval van beschadiging worden de reparatiekosten vergoed. Op de apparatuurverzekering geldt een eigen risico van € 20,- per gebeurtenis.

 
     
 

Scherpe premie!

 
 

Met onze apparatuurverzekering bent u tegen een zeer scherpe premie in één keer voor al uw draagbare elektronische apparaten verzekerd. Extra dure spullen wilt u natuurlijk extra goed verzekeren. Daarom vragen we u om artikelen die voor een bedrag boven € 250,- zijn gekocht, gespecificeerd op te geven. De premie bedraagt dan 3% van de oorspronkelijke aankoopprijs. Apparatuur met een aankoopprijs onder de € 250,- hoeft niet vooraf gespecificeerd opgegeven te worden. Bij die spullen gaan we uit van de totale waarde van alle te verzekeren artikelen. De minimale premie bedraagt € 21,- per jaar.

 
     
 

Uitgebreide dekking

 
 

Onze apparatuurverzekering biedt een uitgebreide dekking tot € 2.725,- bij een aankoopprijs onder de € 250,-. Voor een aankoopprijs boven de € 250,- geldt een maximum van € 2.500,- per verzekerd object.

 
     
 

Wat is verzekerd?

 
 

Mobiele navigatiesystemen

MP3 en MP4 spelers

Foto-, film- en videoapparatuur

Laptops

Mobiele telefoons

Draagbare radio's, TV's en andere audio(visuele) apparatuur

Draagbare DVD-spelers, verwijderbare LCD-schermen