Inboedelverzekeringen

 

Inboedelverzekeringen vergelijken op prijs en kwaliteit 

 
 

Voordeligste inboedelverzekering. Maak een online prijsvergelijking tussen inboedelverzekeringen en laat ons de goedkoopste verzekering voor uw inboedel vinden. Met de inboedelverzekeringen van verzekering05.nl bent u volledig verzekerd tegen brandschade, glasschade, vandalisme, overspanning, waterschade, schroeien, zengen en smelten, diefstal en diefstal zonder braak. Naast uw huisraad zijn ook computerapparatuur, sieraden en contant geld meeverzekerd. De premie wordt bepaald op basis van een gekozen verzekerd bedrag; u bepaalt zelf de hoogte.  Vergelijk inboedelverzekeringen op prijs en kwaliteit!

 
     
 

Inboedelverzekeringen nóg goedkoper

 
 

Verzekering05.nl biedt inboedelverzekeringen en andere schadeverzekeringen aan particulieren en zakelijke gebruikers. Door het vergelijken van premies via onze prijsvergelijk modules, willen wij u een verzekering aanbieden met een concurrerende premie. Veel van onze cliënten kiezen voor een complete verzekeringspolis waardoor men profiteert van korting. Onze inboedelverzekeringen worden nóg goedkoper als u de verzekering onderbrengt in 't huis pakket!

 
     
 

Onafhankelijk vergelijken op prijs en kwaliteit

 
 

Bij verzekering05.nl kunt u vrijblijvend een premievergelijking maken tussen ruim 55 verzekeringen. Ons kantoor maakt een onafhankelijke voorselectie van maatschappijen. Bij de voorselectie van inboedelverzekeringen is niet alleen de laagste premie belangrijk. Ook letten we op uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Daarom bieden we een selectie van de beste maatschappijen. U kunt zelf online inboedelverzekeringen vergelijken op prijs en kwaliteit.

 

.
Op de aanvraag van een schadeverzekering is een bedenktijd van toepassing. Dit betekent dat u, nadat u de polis en de polisvoorwaarden heeft ontvangen, de verzekering ongedaan kunt maken. Hierbij geldt het volgende;

1. Uw bedenktijd is 14 kalenderdagen

2. Uw bedenktijd gaat is 5 dagen na afgiftedatum van de polis.

3. De verzekering heeft een contracttermijn van ten minste een jaar

4. Als u de verzekering ongedaan maakt (eenzijdig), dan is daarmee de verzekering ongeldig. Dit betekent dat wij eventuele schade die u lijdt gedurende de bedenktijd niet vergoeden.