Ongevallenverzekering

Ongevallenverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit.

Bereken nu de voordeligste ongevallenverzekering. Maak een online prijsvergelijking en laat ons een goedkope ongevallenverzekering voor u vinden. Bij verzekering05.nl bent u verzekerd tegen invaliditeit en overlijden als gevolg van ongevallen op het werk en in uw vrije tijd. U kunt kiezen voor de dekking ‘Ongevallenverzekering goud’, ‘Ongevallenverzekering zilver’ en ‘Ongevallenverzekering brons’ en geeft daarmee de maximale uitkering aan. Die loopt bij invaliditeit tussen € 5.000,- (brons), € 10.000 (zilver) en € 20.000,- (goud) en bij overlijden tussen € 25.000,- (brons), € 125.000,- (zilver) en € 200.000,- (goud).

Ongevallenverzekering.

De Ongevallenverzekering verzekert u en uw gezin tegen de gevolgen van een ongeval. Betreft het een één-ouder-gezin dan wordt de verzekering zonder problemen daarop aangepast. Het aantal (stief-, pleeg-)kinderen (tot 21 jaar; ook tijdelijk buitenshuis wonende kinderen i.v.m. studie worden meegerekend) is niet gelimiteerd. De Ongevallenverzekering heeft een uitgebreide dekking. Belangrijke uitzonderingen zijn het besturen van een motorfiets of motorscooter en het beoefenen van een gevaarlijke sport. Onder gevaarlijke sporten wordt o.a. verstaan: skiën, bergbeklimmen, boksen, rugby, etc Ongevallenverzekering » Toelatingseisen Een Ongevallenverzekering (Persoonlijke Ongevallenverzekering,

 

Gezinsongevallenverzekering) kunt u afsluiten wanneer uw situatie aan de volgende eis voldoet:

  • U, uw partner en uw (stief-, pleeg-)kinderen zijn jonger dan 65 jaar.

 

Uw ongevallenverzekering nóg goedkoper.

verzekering05.nl biedt de ongevallenverzekering en andere schadeverzekeringen aan particulieren en zakelijke gebruikers. Door het vergelijken van premies via onze prijsvergelijk modules, willen wij u een verzekering aanbieden met een concurrerende premie. Veel van onze cliënten kiezen voor een complete verzekeringspolis waardoor men profiteert van korting. Onze ongevallenverzekering wordt nóg goedkoper als u de verzekering onderbrengt in 't huis pakket!

Onafhankelijk vergelijken op prijs en kwaliteit.

Bij www.verzekering05.nl kunt u vrijblijvend een premievergelijking maken tussen ruim 55 verzekeringen. Ons kantoor maakt een onafhankelijke voorselectie van maatschappijen. Bij de voorselectie van de ongevallenverzekering is niet alleen de laagste premie belangrijk. Ook letten we op uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Daarom bieden we een selectie van de beste maatschappijen. U kunt zelf online de ongevallenverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit.