Rechtsbijstandverzekeringen

     
 

Rechtsbijstandverzekeringen vergelijken op prijs en kwaliteit 

 
 

Voordelige premie voor rechtsbijstandverzekeringen. Maak een online prijsvergelijking en laat ons de geschiktste rechtsbijstandverzekeringen vinden. Bij Verzekering05.nl kunt u zich verzekeren voor verkeersrechtsbijstand en rechtsbijstand voor particulieren. Bij de rechtsbijstandverzekeringen, die Verzekering05.nl in samenwerking met ARAG aanbiedt, bent u verzekerd voor rechtshulp bij verkeersongevallen, algemene rechtsbijstand, uitkering bij hoge advocaatkosten, fiscale en juridische conflicten, conflicten met de werkgever, geschillen omtrent de koop en verkoop van een huis en mediation voor echtscheiding. Vergelijk nu  rechtsbijstandverzekeringen!

Rechtsbijstandverzekering » Toelatingseisen

Een Rechtsbijstandverzekering kunt u afsluiten wanneer de situatie van u, uw partner, uw (stief-, pleeg-)kind, uw inwonende (schoon)ouder, uw medeverzekerde aan de volgende eisen voldoet:

  • U heeft de afgelopen 3 jaar geen beroep behoeven te doen op de Rechtsbijstandverzekering.
  • Momenteel bent u bij geen enkel juridisch conflict betrokken.
  • Niets wijst erop dat u op (korte) termijn betrokken raakt bij een juridisch conflict.

 

 
     
 

Rechtsbijstandverzekeringen nóg goedkoper

 
 

www.verzekering05.nl biedt rechtsbijstandverzekeringen en andere schadeverzekeringen aan particulieren en zakelijke gebruikers. Door het vergelijken van premies via onze prijsvergelijk modules, willen wij u een verzekering aanbieden met een concurrerende premie. Veel van onze cliënten kiezen voor een complete verzekeringspolis waardoor men profiteert van korting. Onze rechtsbijstandverzekeringen worden nóg goedkoper als u de verzekering onderbrengt in 't huis pakket!

 
     
 

Onafhankelijk vergelijken op prijs en kwaliteit

 
 

Bij verzekering05.nl kunt u vrijblijvend een premievergelijking maken tussen ruim 55 verzekeringen. Ons kantoor maakt een onafhankelijke voorselectie van maatschappijen. Bij de voorselectie van rechtsbijstandverzekeringen is niet alleen de laagste premie belangrijk. Ook letten we op uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Daarom bieden we een selectie van de beste maatschappijen. U kunt zelf online rechtsbijstandverzekeringen vergelijken op prijs en kwaliteit.