Opstalverzekering woonhuisverzekering

     
 

Opstalverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit 

 
 

De voordeligste opstalverzekering. Maak een online prijsvergelijking en laat ons een goedkope opstalverzekering vinden. Met de opstalverzekering van Verzekering05.nl bent u volledig verzekerd tegen brandschade, glasschade, vandalisme, overspanning, waterschade, schroeien, zengen en smelten diefstal en diefstal zonder braak. Naast uw woonhuis zijn ook bijgebouwen meeverzekerd. Bij het afsluiten van een opstalverzekering kunt u kiezen uit verschillende dekkingsvormen. Ook kunt u glas meeverzekeren of juist zaken uitsluiten. De premie wordt bepaald op basis van een gekozen herbouwwaarde van uw woning. Bereken de premie voor uw opstalverzekering! 

Opstalverzekering » Toelatingseisen

Een Opstalverzekering (Woonhuisverzekering) kunt u afsluiten wanneer uw woonhuis aan de volgende eisen voldoet:

  • Uw woonhuis is met stenen opgebouwd.
  • Uw woonhuis bevat een uit hard materiaal vervaardigd dak (dakpannen, etc.).
  • In uw woonhuis worden geen brandgevaarlijke praktijken uitgevoerd.
 
     
 

Opstalverzekering nóg goedkoper

 
 

Verzekering05.nl biedt de opstalverzekering en andere schadeverzekeringen aan particulieren en zakelijke gebruikers. Door het vergelijken van premies via onze prijsvergelijk modules, willen wij u een verzekering aanbieden met een concurrerende premie. Veel van onze cliënten kiezen voor een complete verzekeringspolis waardoor men profiteert van korting. Onze opstalverzekering wordt nóg goedkoper als u de verzekering onderbrengt in 't huis pakket!

 
     
 

Onafhankelijk vergelijken op prijs en kwaliteit

 
 

Bij Verzekering05.nl kunt u vrijblijvend een premievergelijking maken tussen ruim 55 verzekeringen. Ons kantoor maakt een onafhankelijke voorselectie van maatschappijen. Bij de voorselectie van de opstalverzekering is niet alleen de laagste premie belangrijk. Ook letten we op uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Daarom bieden we een selectie van de beste maatschappijen. U kunt zelf online opstalverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit.