Energieweg 58, 5641 CX, Nijmegen
024 2424 282

Woonverzekering


Bereken uw voordelige woonverzekering, alle verzekering die bij uw woning horen. De inboedel, WA verzekering en uw woonhuisverzekeing in een pakket. De financiële waarde van uw inboedel en woonhuis is groot, brand, diefstal en waterschade kunnen grote schade aanrichten aan uw bezittingen. Via de woonverzekeringen van verzekering05.nl verzekert u uw inboedel tegen deze risico’s en nog veel meer risico’s, zoals schade als gevolg van zengen, smelten en hitte. Onze woonverzekering geeft u de financiële zekerheid die uw kostbare bezittingen verdienen.

woonverzekeringMobiele apparatuurverzekering 06 verzekeringBereken nu uw voordelige mobiele apparatuur premie”
Vind de goedkoopste mobiele telefoonverzekering!Steeds meer mensen zijn tegenwoordig onderweg met waardevolle apparatuur. Denk aan een laptop, mobiele telefoon, fotocamera of iPod. Deze zaken zijn niet verzekerd op de inboedelverzekering en als u niet op reis bent, dan vallen ze ook niet onder de Doorlopende Reisverzekering. Wij zijn er echter trots op dat we u bij onze woonverzekeringen de verzekering Mobiele Apparatuur kunnen aanbieden.

ApparatuurverzekeringOpstalverzekeringBereken nu uw voordelige opstalverzekering premie.
Vind de goedkoopste opstalverzekering! Brand, storm en water. Het zijn elementen die zomaar schade aan uw woonhuis, bijgebouwen en tuin kunnen veroorzaken. Maar wat te denken van inbraak en diefstal. Het zijn zaken waar u zich voor verzekert met de woonverzekeringen van verzekering05.nl Bij deze verzekering verzekert u naast uw woonhuis ook eventuele bijgebouwen, tuin en erfscheiding tegen allerlei schades.

OpstalverzekeringAansprakelijkheidsverzekeringDe voordeligste WA verzekering, aansprakelijkheidsverzekering particulier. Wanneer u, een van uw gezinsleden of uw huisdier schade aan anderen ( aan derden) veroorzaakt, dan levert dit vaak vervelende situaties op. In zo’n geval is het prettig dat u zeker bent van financiële compensatie. Dat kan met onze woonverzekeringen. De aansprakelijkheidverzekering van Verzekering05.nl biedt die compensatie tot 2 miljoen Euro per gebeurtenis. U bent er dus zeker van dat ook de financieel omvangrijke schades zijn gedekt.

AansprakelijkheidsverzekeringRechtsbijstandverzekeringde voordeligste rechtsbijstandverzekering. Er zijn veel situaties denkbaar waarin u of een van uw gezinsleden een juridisch advies goed kan gebruiken. Bijvoorbeeld bij een conflict met uw werkgever of bij onenigheid met uw buren. Een rechtzaak kost u gemiddeld 3600,- Euro. Dan bent u beter af met de rechtsbijstandverzekering van Verzekering05.nl Want die kost u per jaar minder dan 1 uur advocaatkosten.

RechtsbijstandverzekeringOngevallenverzekeringde goedkoopste ongevallenverzekering. Een snelle huishoudelijk klus, een sportblessure of een slippartij met de fiets. Meestal loopt het goed af maar soms ook niet. Als u of een gezinslid door een ongeluk blijvend invalide wordt of, nog erger, komt te overlijden, biedt de Ongevallenverzekering van Verzekering05.nl de nodige financiële compensatie. U kunt zich bij onze woonverzekeringen verzekeren tot 20.000 Euro bij overlijden en tot 200.000 Euro bij blijvende invaliditeit.

Ongevallenverzekering

Inboedelverzekering

i
Bereken de voordeligste inboedleverzekerin

Verzekeringen voor thuis

Wij bieden diverse verzekeringen voor alles te maken heeft met uw woon situatie

Goed verzekerd onderweg met onze verzekeringen

Wij hebben diverse zakelijke verzekeringen in ons assortiment.

Schuiven naar boven